Institut Guttmann logo
S’han bufat
logo axa

Bufa una espelma

La campanya "Bufa una espelma" és la manera com l’Institut Guttmann vol celebrar amb tu els seus 50 anys.

L’Institut Guttmann és un hospital especialitzat en neurorehabilitació. El seu objectiu principal és promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d'origen neurològic, desenvolupar la recerca i docència en aquest àmbit de la neurociència, i prestar-los el suport i els serveis més convenients per assolir una reinserció social satisfactòria. L’Institut Guttmann contribueix al ple reconeixement dels drets i a una efectiva equiparació d'oportunitats de les persones amb una discapacitat d’origen neurològic.

Fundat en 1965 pel Sr. Guillermo González Gilbey, portador d’una tetraplegia, que després de rebre tractament a Anglaterra pel neurocirurgià alemany Sir Dr. Ludwig Guttmann, va voler crear un centre igual que el de Stoke Mandeville, a Barcelona. Coneix tota la historia aquí.

Aquest any 2015 fa 50 anys de la seva inauguració i ho volem celebrar d’una manera molt especial. Com en tot aniversari, volem bufar les espelmes... i volem que tu també les bufis! T’animes?

coneix lconeix l

Tot l’equip de professionals, juntament amb pacients i familiars, hem rodat un divertit videoclip amb una versió especial que el grup de rock-folk català Blaumut ens ha fet d’un dels seus èxits. Blaumut també balla amb nosaltres en aquest vídeo ple de sorpreses, que si no has pogut veure encara, pots fer-ho ara mateix aquí. Un cop vist, ves a buscar una espelma i un encenedor i ajuda’ns a bufar les espelmes!

En aquesta ocasió, la Fundació AXA col·labora amb l’Institut Guttmann recolzant aquesta campanya amb motiu de la celebració del 50 Aniversari de l’Institut Guttmann. Per cada vídeo o fotografia que rebem en xarxes socials bufant una espelma, la Fundació AXA farà una donació solidària que anirà destinada al desenvolupament dels nostres projectes amb l’objectiu d’ajudar a construir noves vides.

AXA, primera asseguradora a nivell mundial, present en 59 països, fou la primera Empresa Amiga de l’Institut Guttmann. Des de l’any 1995 AXA, a través de la seva Fundació, compromesa amb la protecció, la prevenció i la cultura, ens ajuda a assolir els nostres objectius fundacionals i a fer viables els nostres projectes més emblemàtics i innovadors, alhora que avançar en el desenvolupament dels programes docents, científics i assistencials per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Coneix més informació sobre la Iniciativa Amics de l’Institut Guttmann.coneix l

Anima't, participa i comparteix el teu vídeo o foto a les xarxes socials. I sobretot, convida a tothom a participar

Aquí t’expliquem com fer-ho.

Participa